За сприяння старшого партнера юридичної компанії Black Sea Law Company Євгена Сукачова, 31 жовтня 2023 року Національний університет «Одеська морська академія» відвідали засновник та генеральний директор організації Human Rights at Sea Девід Хаммонд та його асистент Деніель Шепхерд.

Британська міжнародна організація Human Rights at Sea переймається питаннями захисту прав людини на морі та поширює свій вплив по всьому світу.

З британськими колегами зустрівся ректор НУОМА, доктор технічних наук, професор Михайло Міюсов, після чого студентам магістерських програм навчально-наукових інститутів навігації й морського права та менеджменту була надана можливість обговорити з гостями актуальні питання Женевської декларації про права людини на морі та інші питання морської безпеки. Пан Девід Хаммонд висловив захоплення від професійного спілкування зі студентами НУОМА та побажав їм успіхів у майбутній професійній діяльності. На жаль, частину круглого столу довелося проводити у бомбосховищі через повітряну тривогу, і нашим гостям випала доля відчути на собі реалії університетського життя українців в умовах війни.