Шановні наші освітяни та всі причетні!

Раді всіх повідомити, що Національний університет ”Одеська морська академія” урочисто підбиває підсумки цього непростого, але тим не менш вагомого навчального року 2023 / 2024!

28  червня 2024  року Університет починає видавати дипломи випускникам 2024  року, які, сподіваємося, з гордістю будуть носити звання ”випускник НУОМА”.

Незважаючи на складні умови та скрутні часи НУОМА продовжує освітню діяльність на всебічно якісному рівні, щоб здобувачі освіти, які виконали всі необхідні вимоги освітніх програм за відповідними спеціальностями могли отримати гідну путівку в життя – документи про освіту для подальшого успішного працевлаштування та кар’єрного зростання в галузях морської індустрії нашої держави й інших країн Європи та світу.

Цьогоріч у базовому закладі освіти НУОМА дипломи загалом отримують 607  випускників, з них: судноводіїв – 349  (339  бакалаврів, з яких 24  іноземці; 10  магістрів), судномеханіків – 135  (134  бакалаври, 1 магістр), електромеханіків – 39  (усі бакалаври) – спеціальність 271 ”Морський та внутрішній водний транспорт”; правників – 33  (31  бакалавр, 2  магістри) – спеціальність 081 ”Право”; менеджерів – 34  (32  бакалаври, 2  магістри) – спеціальність 073  ”Менеджмент”; автоматчиків – 17  (13  бакалаврів, 4  магістри) – спеціальність 151 ”Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”. Серед них дипломи з відзнакою одержують 12  осіб.

Отже, бажаємо всім новим випускникам сім футів під кілем, досягати поставлених цілей, вчитися на помилках, і нехай ваші вітрила завжди будуть напнуті удачею, задоволенням від праці за отриманим в Університеті фахом! А всім учасникам освітнього процесу – продуктивного відновлення сил для подальшого здобуття нових професійних здобутків у стінах нашого славного Університету!

Керівництво НУОМА